Uitverkocht!

Streekbox Zeker Zeeuws

45,00

Product Quantity

I love Zeeland Appelmix 20cl × 2

Uitverkocht

2

Rode Pipo aardappelen 2,5kg zak

Uitverkocht

1

Babbelaars puntzak 150 gram

Uitverkocht

1

Zeekraaltjes pasta met zeekraal

Uitverkocht

1

Zeeuwse Zeewiercrisps 60 gram

Uitverkocht

1

Zeeuwse Zoute Puur Zak 50 gram

Uitverkocht

1

Zeeuwse Vlegel Pannenkoekenmeel 500 gram

Uitverkocht

1

Gedroogde lamsmetworst zee-eik

Uitverkocht

1

Remeeus Jam groot 380 gram

Uitverkocht

1

Slot Oostende Blonde Jacoba 33cl

Uitverkocht

1

Slot Oostende Dubbel Slot 33cl

Uitverkocht

1

Schellach Jong Belegen Boerenkaas 300 gram

Uitverkocht

1

Flesopener Klomp

Uitverkocht

1

Uitverkocht!

Artikelnummer: streekbox-zz Categorieën: , ,

Beschrijving

Wat zit er in de box?

Een zak met 2,5 kg rode pipo aardappelen. De rode pipo is een iets kruimige aardappel in een rode schil met een wat zoetige smaak en rijk aan vitamine c. De rode pipo is een vrij oud ras wat weer nieuw leven is ingeblazen. De aardappelen zijn afkomstig van Select Potato.

Wie kent ze niet? De bekende, in blauw papier verpakte échte originele Zeeuwse boterbabbelaars van JB Diesch. Al meer dan 125 jaar op de markt en nog steeds heel geliefd. Uiteraard opgenomen in onze Streekbox.

Pannenkoekenmeel van de Zeeuwse Vlegel; gemaakt van milieuvriendelijk geteelde Zeeuwse tarwe die bij Brassers Korenmolen gemalen wordt tot ambachtelijk meel. En dát proef je!

Zeeuws fruit met passie geteeld, dat herken je in de huisgemaakte jams van Fruitboerderij Remeeus. Een heerlijke pot jam die niet mag ontbreken in de Zeker Zeeuws Streekbox.

Twee flesjes Apfelschorle van I Love Zeeland Appelsap. Apfelschorle is een populair, verfrissend mixdrankje: 60% Zeeuwse appels en 40% water met koolzuur. Een hip & trendy streekproduct!

Een nieuw product in ons assortiment: Zeekraaltjes van Zeeuwse Pasta. Pasta maar dan met een interessante ‘twist’. Zeekraaltjes krijgen hun groene kleur en unieke Zeeuwse smaak door de toevoeging van gedroogde en gemalen zeekraal

Zeeuwse Zeewiercrisps; crisps met een intense smaak van de Oosterschelde. Gemaakt met de vers gesneden wieren van de Zeeuwse Zeewierhandel.

Een ander prachtig product uit de Oosterschelde is Zeeuwsche Zoute Puur Zeezout. Gemaakt volgens het traditionele ambacht door Zoutziederij Zeeuwsche Zoute is dit een oeroud product in een nieuw jasje!

Gedroogde pre-sale lamsmetworst met zee-eik; op ambachtelijke wijze gemaakt van het Noord-Bevelam door Vleeschhouwerij Verburg.

Zes dagen per week wordt de verse volle melk van hun koeien verwerkt tot echte boerenkaas op Kaasboerderij Schellach. In de Streekbox proef je de Jong Belegen Boerenkaas.

Slot Oostende brouwt zijn bieren modern en efficiënt, maar wel op basis van traditie. Twee van hun bieren om te proeven en van te genieten – een Blonde Jacoba en een Dubbel Slot biertje.

Om de flesjes in deze Streekbox te openen gebruik je de opener van Klompenmakerij Traas.