Recept

Oesters komkommer salsa

Oesters met een Oosters tintje. Een heerlijk recept van chefkok Marco Verspeten van Sailor’s Inn uit Bruinisse

Salsa

  • 100gr komkommer in ragfijne blokjes
  • 100 gr rode ui in ragfijne blokjes
  • 1 theelepel fijn gesneden verse koriander
  • 30 gr witte balsamico azijn
  • 50 gr druivenpoitolie
  • snufje zout&peper

Oesters

  • 8 platte Zeeuwse oesters

Bereidingswijze in stappen

Salsa

Meng alle ingrediƫnten door elkaar met uitzondering van de druivenpitolie.
Pas als het zout is opgenomen in het mengsel de olie toevoegen.
Meng alles goed door elkaar en serveer dit in een apart schaaltje bij de oesters .

Altijd op de hoogte

van nieuwe producten, recepten, acties en events, zo in je mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.