Recept

Frambozenijs

Bereidingstijd: 20+240 minuten

Creamy frambozenijs

  • 250 gr frambozen
  • 2 el suiker
  • 1 tl citroensap
  • 200 ml volle (Griekse) yoghurt

Wat heb je nog meer nodig?

  • vork of pureestamper
  • pan
  • blender

Bereidingswijze in stappen

Hoe gaan we te werk?

Prak 250 gr frambozen met een vork of pureestamper. Doe ze in een pan met 2 el suiker en 1 theelepel citroensap en laat op een middelhoog vuur 10 minuten sudderen tot het mengsel licht is ingedikt. Laat afkoelen. Meng deze frambozenpuree in een blender samen met 200 ml (Griekse) yoghurt. Schep het frambozen yoghurt mengsel in een goed afsluitbare bakje en zet 2-4 uur in de vriezer.

Bereidingstijd: 20 minuten Wachttijd: 4 uur

Altijd op de hoogte

van nieuwe producten, recepten, acties en events, zo in je mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.