Recept

Avocado gevuld met Hollandse garnalen

Bereidingstijd: 15-20 minuten

Een moderne variant op de klassieke garnalen cocktail welke natuurlijk niet mag ontbreken in uw kerstmenu!

Het recept is van de Zeeuwse Little Spoon; voor meer heerlijke recepten en inspiratie neemt u een kijkje op haar website.

Ingredienten (2-4 personen)

  • 2 avocado’s
  • 100 gr Hollandse garnalen
  • 1 limoen, enkel het sap
  • Paar takjes koriander, de blaadjes fijngehakt
  • 2 flinke el mayonaise
  • Peper en zout

Benodigdheden

  • Snijplank + Mes
  • 2 kommen

Bereidingswijze in stappen

Stap 1

Halveer de avocado’s. Verwijder de pit en haal met een lepel het vruchtvlees eruit. Zorg dat de schil heel blijft en het meest groene randje in de schil.

Stap 2

Snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng dit in een kom met de Hollandse garnalen en het grootste gedeelte van de limoensap. Voeg de koriander toe en breng op smaak met zout en peper.

Stap 3

Meng in een kom de mayonaise met de rest van het limoensap

Stap 4

Vul nu de uitgeholde avocado’s met het garnalen mengsel en schep er een klodder mayonaise op.

Altijd op de hoogte

van nieuwe producten, recepten, acties en events, zo in je mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.