Oestertopping Zeeuwse vodka

Bereidingstijd: 30 Minuten

Het recept

Een heerlijke Oestertopping met Watermeloen en vodka.

Een recept van David van Engelenburg, De Zeeuwse Chef

Ingrediënten

1/2 watermeloen
Oyester44 vodka
Serrano ham
Oesters - Zeker Zeeuws
Koppert Cress - ter garnering

In stappen:

HOE GAAN WE TE WERK?
Bak de serrano ham in de oven tot deze krokant is. Breek de plakken in kleine stukjes.

Boor uit de watermeloen bolletjes of snij er kleine stukjes uit,
Het restant van de watermeloen glad draaien tot sap in een keukenmachine of met een staafmixer.
Het sap en de vodka mengen tot je het de juiste verhouding vind.
Leg een bolletje watermeloen en wat van het meloen/vodka mengsel op de oester. Leg er een stukje krokante serrano ham bij.

Eventueel afwerken met bijpassend Koppert Cress garnering.

Recept voor Personen