Aardbeiensalade met basilicum en geitenkaas

Bereidingstijd: 20 Minuten

Het recept

Een verrassend lekker recept met aardbeien van de website www.boodschappen.nl

Ingrediënten

400 gram aardbeien
4 eetlepels balsamicoazijn
1 eetlepel honing
75 gram veldsla (of jonge bladsla of rucola)
verse basilicumblaadjes
2 eetlepels olijfolie
150 gram zachte geitenkaas (verkruimeld)

In stappen:

Snijd de kroontjes van de aardbeien en halveer de vruchten. Meng de balsamicoazijn met de honing en een beetje peper.
Schep dit door de aardbeien en laat 15 minuten trekken.
Verdeel de veldsla, jonge bladsla of rucola over 4 borden. Schep de aardbeien in een zeef en vang het marinadevocht op.
Meng 2 eetlepels olijfolie door de marinade en sprenkel dit over de sla. Leg de aardbeien erop.
Verdeel de geitenkaas en basilicumblaadjes over de salade

Recept voor 4 Personen