De Seafood Steam Group uit Bruinisse introduceert Mossel & Stoom. Een kant-en-klaar gerecht met verse Zeeuwse Mosselen, compleet met alle verse ingrediënten al in de verpakking. Dankzij de unieke verpakking, is het gerecht in enkele minuten gaar te stomen in de magnetron. Zo wordt het mogelijk om altijd en overal, eenvoudig te genieten van verse Zeeuwse mosselen.

Bewuster eten

Steeds meer mensen gaan bewuster eten: we letten op waar ons eten vandaan komt, of het duurzaam geproduceerd wordt en natuurlijk of het goed voor ons is. Mossel & Stoom sluit uitstekend aan bij deze bewustwording. Zo zijn de verse Zeeuwse mosselen in Mossel & Stoom, afkomstig uit Nederlandse wateren, aantoonbaar duurzaam en mogen ze zowel het MSC-keurmerk als het Zeker Zeeuws-keurmerk voeren. Daarnaast zitten mosselen van nature boordevol eiwitten, vitamines en mineralen en passen daarmee in een gezond eetpatroon. De Mossel & Stoom producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten; vers gesneden groenten, gedroogde kruiden en natuurlijke ingrediënten voor de sauzen. Geen kunstmatige toevoegingen.

 

Unieke stoomverpakking

Om vitamines, mineralen en de rijke smaak te behouden, is stomen de beste manier om de mosselen te bereiden. De unieke verpakking van Mossel & Stoom maakt dit eenvoudig en snel. De verpakking kan in de magnetron worden geplaatst. Het zeewater uit de mossel wordt door de magnetron opgewarmd tot stoom. Zo stomen de mosselen en groenten in enkele minuten perfect gaar. Daarnaast is de verpakking ook nog eens voor 90% recyclebaar.

 

 

Verse Zeeuwse mosselen, altijd & overal

Mossel & Stoom is verkrijgbaar in een portieverpakking van 500 gram. Dit vormt de ideale hoeveelheid voor een voorgerecht, lunchgerecht, tapasgerecht of verantwoorde snack. Ook een snelle, verse maaltijd in een druk schema behoort tot één van de vele mogelijkheden. 

Mossel & Stoom is beschikbaar in 4 varianten: Naturel, Marinière, Roquefort en Witte Wijn Crème.

Kijk voor de verkooppunten op

www.seafoodsteam.group/verkooppunten

Altijd op de hoogte

van nieuwe producten, recepten, acties en events, zo in je mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.