Aan de slag met Foodpairing

BIER & AARDAPPEL

Van de hand van Biersommelier Arvid Bergström en chefkok Mark Teseling is deel 2 van de ‘bier en spijs encyclopedie’ verschenen. BIER & AARDAPPEL vormen een goede combinatie vinden de twee experts. In het makkelijk te lezen boek hebben ze allerlei leuke weetjes over aardappelen en de combinatie van bier en aardappelbereidingen verzameld. Van stamppotvariaties tot en met aardappelcitroentaart, alles gemaakt en gecombineerd met bier, waarbij je natuurlijk ipv de voorgestelde bieren ook zelf een passend biertje kunt zoeken.
Dus gaan jullie aan de slag met de Rode Pipo van Selectpotato en de zilte aardappelen van Saefthinge Zilt?

BIER & KAAS

In deel drie van de bier en spijs encyclopedie is biersommelier Avid Bergström met kaasspecialiste Annelies van der Ende aan de slag gegaan: BIER & KAAS . Uiteraard komen in het boek weer allerlei smakelijke ‘foodparings’ aan bod: voor proeverijen, een leuke avond of een diner. In het boek leer je niet alleen over bier maar ook over kaas. Uiteraard doen wij de suggestie om voor de kaas naar de Zeeuwse kaasboerderijen Kaasboerderij Schellach of  naar Geitenboerderij De Klaverrand te gaan.

 

Altijd op de hoogte

van nieuwe producten, recepten, acties en events, zo in je mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.