Meer dan 100 jaar ervaring in mosselen

Viskwekerij Neeltje Jans wil voldoen aan de vraag naar een subliem product. Daarom houden zij de hele productieketen in eigen hand: van het mosselzaad, de teeltmethoden, het oogsten van de mosselen, de verwatertechnieken tot en met het verpakken en het transport. Daarnaast investeert Viskwekerij Neeltje Jans voortdurend in nieuwe, zelfontwikkelde technieken.

Transport

Mosselen moeten altijd vers zijn. Zij kunnen u een versheidsgarantie geven omdat ze over eigen transport beschikken. De mosselen komen rechtstreeks vanuit de viskwekerij naar u toe.

Zeker Zeeuws®Streekproduct

Neeltje Jans Mosselen is officieel gecertificeerd als leverancier van Zeker Zeeuwse streekproducten. Dit betekent dat onze mosselen gegarandeerd afkomstig zijn uit Nationaal Park Oosterschelde. Dat proef je!

 

 

 

 

Winkels

1 juni 2013 opende Proef Zeeland haar deuren. Midden in de monding van Nationaal Park Oosterschelde. De familie Schot bouwde een nieuw pand voor Neeltje Jans Mosselen. In dit pand werd naast een mosselproductiehal een zeer ruim gesorteerde speciaalzaak in vis-, schaal- en schelpdieren met proeverij gesitueerd.

Daarnaast is er nog een winkel: Het Mosselpakhuys bij Neeltje Jans Mosselen in Zierikzee. Op een prachtige locatie in een mooi, monumentaal pand aan de pittoreske haven van Zierikzee kunt u terecht voor verse mosselen, garnituren, Oosterschelde delicatessen en vele andere verse specialiteiten. Ook hier Proef en Beleeft u Zeeland!

 

Online Verkoop

Er kunnen ook  producten online besteld en thuisbezorgd worden. Neemt u hiervoor een kijkje in de webshop van ProefZeeland.

 

Neeltje Jans Mosselen; een authentiek Zeeuws familiebedrijf – volop in beweging!

Viskwekerij Neeltje Jans is een dynamisch mosselkweekbedrijf uit Zeeland. Gelegen aan de Stormvloedkering, vlakbij Vrouwenpolder, kweekt het bedrijf hang- en bodemcultuur mosselen van topkwaliteit. Ervaring met de mosselteelt wordt bij het bedrijf van generatie op generatie doorgegeven.

Bodem én hangcultuurmosselen

Het bedrijf beschikt over voedselrijke mosselpercelen in de Oosterschelde en de Waddenzee en is eigenaar van de grootste hangmosselkwekerij van Nederland. De hangmosselen hangen hoog in voedselrijk water aan lange touwen. De kwekerij, ooit gestart als experiment van een ervaren bodemmosselvisser is inmiddels uitgegroeid tot een innovatief werkend bedrijf!