Koken met ZeeuwsVlaamse chefs!

“ETEN GAAT DOOR DE OGEN”

In 2018 ontstond bij fotograaf Mark Neelemans, het idee om een Zeeuws-Vlaams kookboek samen te stellen.

Potten kijken in Zeeuws-Vlaanderen, keukengeheimen van Zeeuws-Vlaamse chefs is een prachtig lees-, kijk- en kookboek met recepten van Zeeuws Vlaamse culinaire toppers geworden.

En dat zijn er heel veel. Sterrenchefs zoals Syrco Bakker van Pure C, Edwin Vinke van De Kromme Watergang en Laurent Smallegange van Spetters, om er een paar te noemen. Maar ook minder bekende chefs maken hun opwachting met bijzondere recepten. Wat dacht je van Zeeuws-Vlaamse Côte à l’os van Antoine Bergman van Napoleon uit Hulst, de Stoof van varkenswangetjes van Jurien Paridaen van In den Koning uit Waterlandkerkje of Zeeuwse Harder van Nicolas Misera van AIRrepublic uit Cadzand? Kortom, een heel breed palet aan verrassende recepten en mooie verhalen.

In het boek komen oer-en merendeel Zeker Zeeuwse ingrediënten als zeekraal, kreeft, lam, mossels, oesters en nog veel meer heerlijke producten van de Zeeuwse zee en het land, zo op het bord. Het voorwoord met een ‘lieve groet’ is van Sergio Hermans.

30 recepten met Zeeuwse en veelal Zeker Zeeuwse producten. Het boek van Mark Neelemans in samenwerking met Sandra Cornelissen Communicatie, Suzanne Neelemans en Sabine Verburg van Ondernemerscooperatie Zeker Zeeuws is een must-have en nu al een collectors-item voor de liefhebbers van een ‘goeie pot eten.

Als fan van Zeker Zeeuws krijg je 5 euro korting op dit schitterende boek. Bestel “Pottenkijken” onder vermelding #zekerzeeuws bij mark@markneelemansfotografie.nl . 

Tot 15 februari betaal je slechts € 24,95 per boek i.p.v. € 29,95 exclusief verzendkosten.