Slagerij Verburg VOF

Slagerij Verburg staat voor ambachtelijk vlees van de beste kwaliteit. Onze runderen, lammeren, varkens en kippen moeten een goed en gezond leven hebben gehad. Een leven als vroeger. Wij maken onze vleesproducten volgens de moderne normen en in onze traiterie werken wij voornamelijk met verse en biologische ingrediënten. In onze winkel vindt u een eigentijds assortiment met lekkernijen uit alle windstreken: het mooie van nu.

Noord-Bevelam

U leest het goed: ons lamsvlees komt van Noord-Beveland. Een kilometer of zeven verderop, in Kats, bevindt zich de Swifter Schapenfokkerij ‘Oosterstein’. Het Swifter schaap is een vrij nieuw ras, ontstaan uit een kruising tussen de Texelaar en de Vlaming. ‘Oosterstein’ is een van de grootste schapenfokbedrijven van Nederland. De schapen grazen van het vroege voorjaar tot het late najaar langs de dijken aan de Oosterschelde. De lammetjes leiden een vrij en gezond buitenleven. Wij slachten de lammeren zelf in onze ambachtelijke slagerij met EG-keurmerk.

Lamsvlees