Rival B.V.

RIVAL mosselen komt voort uit het mosselkweekbedrijf van Nique en Dennis Verschuure.
“Het mosselambacht zit in onze genen. Met de oprichting van RIVAL mosselen zorgen wij voor pure kwaliteit. Zoals mosselen horen te zijn!”

Pure kwaliteit
Onze mosselen passen geweldig bij het gebruik van pure en eerlijke producten door topkoks. Ze worden direct vanuit de zee, ongesorteerd verwerkt en in jute zakken gedaan. De mosselen komen op deze manier direct vanuit de zee op je bord terecht, nadat deze heerlijk op smaak zijn gebracht door de chefkok.

Met zorg bereid
Bij ons staat het ambacht van de kweek, de nauwkeurige controle en de verwerking centraal. Iedere mossel gaat meerdere keren door de handen van de gepassioneerde ondernemers van RIVAL mosselen. Omdat wij kleinschalig werken kunnen we de kwaliteit garanderen!

Duurzaamheid voorop
Bij ons draait het om smaak. Daarom wordt de kweek verricht via de MosselZaadInvang Installatie (MZI). Hier wordt mosselzaad aan de lijnen ingevangen, wat later weer op de bodem wordt uitgezet. Dit mosselzaad groeit vervolgens in de schelp uit tot een heerlijke volle mossel

Mosselen, bodemcultuur