Proef de zee thuis met Zeeuwse Fruits de mer

Bestel fruits de mer online

PROEF THUIS DE ZEE

Goed nieuws voor de liefhebbers van Fruits de Mer : Je eigen plateau Fruits de Mer samenstellen is niet alleen leuk, maar nu ook super makkelijk! Bestel de schaal- en schelpdieren die jij lekker vindt  gewoon op de webwinkel van Fish Tales.  Alle schaal- en schelpdieren zijn voorgekookt en kunnen dus zó samen met de oesters – ready to eat – op tafel worden gezet. Maak het af met een fles Zeeuwse witte wijn van Wijngaard ‘t Biezenhof en een Pain de mer van Bakker Spelt.  Met een klik op de knop voeg je alles toe aan jouw bestelling. Uniek is dat je zelf bepaalt wat er op de schalen komt te liggen. Kies bijvoorbeeld uit oesters, mosselen, kokkels, wulken, langoustines, kreeft, krab of scheermessen. En nog veel meer vers bereide schaal- en schelpdieren.

Vanaf nu krijg je dit van Fish Tales keurig gekoeld thuisbezorgd op het moment dat jij dat wilt. Bestel uiterlijk voor woensdag 12:00 uur en ontvang jouw bestelling nog voor het weekend begint.

Proef de Zee met (h)eerlijke producten uit de Oosterschelde, Noord en Waddenzee. Allemaal uit eerlijke kleinschalige visserij 

Bij Fish Tales zijn ze  zó gek op vis dat zij iedereen er oneindig van willen laten genieten. Omdat dat niet vanzelfsprekend is, werken ze wereldwijd samen met kleine visserijgemeenschappen die vissen met respect voor de natuur. Zo zorgen ze niet alleen beter voor onze oceanen, maar blijven ook die unieke visserijen bestaan. En kun jij nog heel lang genieten van serieus lekkere vis.

Neeltje Jans Mosselen/Viskwekerij Neeltje Jans is een dynamisch mosselkweekbedrijf uit Zeeland. Gelegen aan de Stormvloedkering, vlakbij Vrouwenpolder, kweekt het bedrijf hang- en bodemcultuur mosselen van topkwaliteit. Ervaring met de mosselteelt wordt bij het  bedrijf van generatie op generatie doorgegeven.

Seafarm Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot. Geaffineerd in Oosterschelde bronwater. Zilt en puur, dat proef je! Seafarm is een Europese leider in de handel in schelp- en schaaldieren, onze eigen oesters, mesheften en gekweekte tarbot.

Spelt Bakkers Ambacht & passie voor het bakkersvak vormen de basis van het bedrijf waarin bake-off topproducten zonder toevoeging van E-nummers en additieven worden gemaakt. De grondstoffen worden direct in van de hoofdzakelijk (Zeeuwse) telers ingekocht , hierdoor hebben we naast 3 cleanlabel broodlijnen ook de gehele keten transparant; van boer tot brood!
Revolutionair is ons ‘Pain de Mer – Brood uit de Zee’ met duurzaam gefilterd zeewater uit Nationaal Park de Oosterschelde. Een zeer bijzondere broodlijn zonder E-nummers, gist, lactose en additieven, maar met een heerlijk malse ‘wollige’ supersmaak die bovenal ook nog eens aanzienlijk minder zout bevat.

Wijngaard ‘t Biezenhof is een ambachtelijke wijngaard midden in de polders van Zeeuws Vlaanderen in Nederland. De teelt van de druiven, de oogst en de vinificatie wordt met zorg voor de natuur en het produkt in eigen beheer uitgevoerd. Dit resulteert in (h)eerlijke wijnen met een eigen karakter.