EVEN VOORSTELLEN – Fabienne van FAB.KOOKT

EVEN VOORSTELLEN

Hi! Ik ben Fabienne en het creatieve kook-brein achter fab.kookt.

Een paar feitjes over mij:

> Ik ben 27 en vind koken al bijna 25 jaar interessant. (In de kinderwagen deed ik mama na met gehaktballen draaien)

-> Mijn eerste ‘eigen’ gerecht was kip kerrie met rijst. Uit een pakje! Maar dit stond ik al vanaf mijn 10e voor mijn ouders en zusje klaar te maken.

-> Ik ben opgegroeid in Zeeuws-Vlaanderen (Sluis) en mijn vriend komt uit Groede. Samen wonen we nu al bijna 9 jaar in Eindhoven. Waar we allebei gestudeerd hebben en net verhuisd zijn naar onze nieuwbouwwoning.

En dan maar direct mijn grootste kookfrustratie in Zeeland: niet alle ingrediënten die ik graag gebruik in mijn gerechten op voorraad. Daar kan ik zo van genieten in Eindhoven, toko’s, glutenvrije supermarkten, turk om de hoek, etc. Want deze – lokale en internationale- werelden met elkaar combineren is waar ik een groot plezier uit haal.

Ik ben niet Vega, Vegan, glutenvrij of elk ander dieet. Maar ik vind het wel heel leuk om met allerlei recepten te experimenteren. En zo kan ik voor elke dieetwens wel wat lekkers op tafel te zetten. Maar ik lever nooit in op smaak en textuur.

Mijn favoriete kok is toch wel Jamie Oliver. Zijn kookstijl is heel creatief, en vrij om zelf een eigen draai aan een recept te geven. Mijn kookstijl kan ik omschrijven als creatief, (grotendeels) gezond, veel kleur en veel verschillende texturen.

Bakken was minder mijn ding, maar…. voor Zeker Zeeuws heb ik een aantal heerlijke recepten gemaakt. Later deze week worden ze online gezet – dus blijf Zeker Zeeuws (en mij!) volgen.

Sinds een jaar ben ik – na aansporen van vele vrienden- nu bezig met mijn Instagram account fab.kookt. Hier deel ik mijn eigen recepten én waar ik mijn inspiratie vandaan haal.

Ik heb heel veel zin in de samenwerking met Zeker Zeeuws. Waar ik alle prachtige producten uit Zeeland, kan combineren met mijn kookpassie en mijn creativiteit! Het borrelt al van de ideeën vanaf het moment dat de box in mijn keuken staat!

Steeds meer Foodbloggers volgen Zeker Zeeuws en koken en bakken met onze  (h)eerlijke Zeker Zeeuws producten. Wij delen graag hun recepten en laten jullie  kennismaken met de mensen achter de fantastische Instagram of Facebook accounts.

Ben jij een Foodblogger, werk je met Zeker Zeeuws producten en wil je jezelf ook graag ‘Even Voorstellen’ ? Neem dan contact met ons op via cooperatie@zekerzeeuws.nl