Dé Zeeuwse reisgids

De dagen worden steeds langer, de bomen weer groener en de Zeeland komt na de winterrust langzaamaan weer helemaal tot leven. Perfect om meteen wat leuke dagjes weg en uitjes te plannen om onze mooie provincie eens vanaf de toeristen kant te bekijken. Hoe kun je dat beter doen, dan met een échte Zeeuwse reisgids?

De zusjes Melanie en Kim van Zweeden uit het Zeeuwse Kapelle hebben in 2017 groosopzeeland.nl opgericht. Een website waar je alle ins & outs over Zeeland kan vinden. Van verhalen over Zeeuwen tot the places to be in Zeeland, van alles vind je terug op hun website.

De Zeeuwse dames komen nu ook met een reisgids vol met de beste tips. In totaal 128 pagina’s met to do’s, highlights en must sees in onze eigen provincie. Vanaf 25 april is Time to momo Zeeland te verkrijgen in alle boekhandels in Nederland en België. Een super leuk cadeau aan jezelf of iemand anders om je zomer mee vol te boeken, maar ook om alvast plannen te maken voor de herfst en de winter.

Kun je niet wachten? Neem dan alvast een kijkje op www.groosopzeeland.nl en blijf alvast op de hoogte op instagram @groosopzeeland. 

 

Time to momo Zeeland

 

 

Isbn 978 94 9327 307 8 | Prijs € 19,99 | Formaat 15 x 20 cm | 128 pagina’s | Verschijnt 25 april 2022