De “Summer of Seltzer” komt eraan!

De “Summer of Seltzer” komt eraan!

OYESTER Maritime Hard Seltzer: het Zeeuwse antwoord op een Amerikaanse hype.

Alles wijst erop dat de zomer van 2021 de “Summer of Seltzer” wordt. Deze nieuwe drank is overgewaaid uit Amerika, waar ze binnen een paar jaar enorm populair zijn geworden. Maar wat is het eigenlijk? Een Hard Seltzer is een bruisend mineraalwater met een lichte fruitsmaak, 4 tot 5% alcohol, heel laag in calorieën en weinig of geen suiker. Ze zijn daarmee en nieuw verfrissend alternatief voor pils, speciaalbier, rosé, witte wijn of een mixdrankje. Perfect voor het komende terrasseizoen!

 Zeeuwsche Zoute & Fruit Punch smaken

Geïnspireerd door de Zeeuwse kust is OYESTER de lokale interpretatie van de Amerikaanse Hard Seltzer. OYESTER wordt afgetopt met een korreltje Oosterschelde-zout van De Zeeuwsche Zoute uit Bruinisse voor extra smaak en karakter. Bovendien heeft OYESTER een zomers fris kleurtje en worden er alleen maar natuurlijke ingrediënten gebruikt. OYESTER bevat 4% alcohol, slechts 2 gram suiker en 82 calorieën per 33cl blikje en daarnaast zijn de drankjes volledig glutenvrij. Er zijn 2 originele smaakcombinaties met een hoge doordrinkbaarheid. De Pomelo Punch met pomelo, grapefruit en mandarijn en de Tropical Punch met ananas, passievrucht, sinaasappel en mango.

 Foodpairing & Serveren

OYESTER Hard Seltzers smaken heerlijk in combinatie met vlees of vis van de BBQ of streetfood als pizza, pokébowls, kebab, kibbeling of gerookte vis. Je kan er alle kanten mee op. Het is een heel frisse begeleider voor lekker eten.

 

 

 

 

Supporter Surfrider Foundation Holland Coast

OYESTER is officieel supporter van het Nederlandse chapter van de Surfrider Foundation. Dit is een stichting met vrijwilligers die zich inzetten voor schoon zeewater, schone stranden en de bescherming van surfspots. Deze chapters zijn over de hele wereld te vinden. Per verkocht blikje gaat een vaste fee naar de stichting waarmee zij events en beach clean-ups organiseren en educatieve projecten initiëren.

 

 

 

Chris Libau -die we kennen van zijn Zeker Zeeuws gecertificeerde OYESTER44 vodka- brengt een nieuw drankje op de markt. Wij vinden het zo’n leuk, lekker en hip drankje met zeker een Zeeuwse touch dat we dit graag onder uw aandacht brengen!

OYESTER Hard Seltzers hebben hetzelfde DNA als de prijswinnende OYESTER44 vodka. Deze smaakvolle zacht-zilte vodka is eind 2017 gelanceerd door Chris Liebau en wordt gemaakt met lokale ingrediënten uit Zeeland en is specifiek ontwikkeld om te combineren met zeevruchten en de perfecte basis voor heerlijke cocktails. Het distillaat wordt gemaakt van Zeeuwse Oesters van de Oesterij uit YErseke en de vodka wordt afgetopt met zilt Oosterschelder water uit Yerseke. Ook worden er Biodynamisch geteelde aardappels gebruikt van de Grote Verleiding uit Kruiningen. Een vodka met échte “terroir” dus: de smaak van Zeeland.