Boodschappen doen bij Boerderijwinkel Buijsrogge

Op ons rondje ‘Boodschappen doen bij’ stapten we onlangs naar binnen bij Boerderijwinkel Buijsrogge in Goes; goed bereikbaar en prima parkeergelegenheid voor de deur. Maar waar we natuurlijk voor kwamen waren de Zeeuwse streekproducten en dan het liefste nog voorzien van het landelijk erkende streekkeurmerk ‘Zeker Zeeuws Streekproduct’. En die waren hier ruimschoots aanwezig!

 

We spraken o.a. met Els Robbeson-Buijsrogge; een bevlogen dame en een van de drijvende krachten achter de boerderijwinkel! We zijn onder de indruk van haar kennis van de producten, haar enthousiasme én drive om Zeeuwse streekproducten onder de aandacht te brengen.

    

Naast hun al uitgebreide assortiment Zeker Zeeuws producten, zijn ze onlangs gestart met een nieuw product: Mosselen vers van de Kweker! Deze Zeker Zeeuws mosselen van De Mosselkwekerij in handige emmertjes worden op vrijdagmorgen vers geleverd, u dient ze wel donderdagmiddag voor 12.00 uur te bestellen.

  

Behalve uw gebruikelijke boodschappen kunt u bij Buijsrogge ook terecht voor leuke en smakelijke streekproduct kadopakketjes; naar wens samengesteld en mooi ingepakt.

Met een mand vol lekkers beloven we onszelf één ding: hier gaan we zeker terugkomen!

 

 

 

Boerderijwinkels staan enorm in de belangstelling. Steeds meer mensen verruilen de drukte van de supermarkt voor de winkel bij de boerderij. Zoals veel klanten zeggen: “Ik geloof echt dat producten direct van de boer lekkerder en ook gezonder zijn”.

Ook een bezoekje brengen aan boerderijwinkel Buijsrogge?

Boerderijwinkel Buijsrogge,             ’s Gravenpolderseweg 116a,      4462 RA Goes

 

 

 

 

 

 

En lukt het niet om binnen de openingstijden langs te komen? Buiten staat een automaat met daarin lekkere appeltjes en leuke, kleine pakketjes. Let op: automaat accepteert alleen muntgeld.

 

 

 

 

Niet Zeker Zeeuws gecertificeerd maar wel het vernoemen waard vinden wij de heerlijke koekjes of bijvoorbeeld appeltaart die gebakken worden door de mensen van De Smulkamer uit Goes. De Smulkamer is een samenvoeging van Nummer 9 en Jikkemiene en hier leren en werken mensen met een functiebeperking. Maar geloof ons, lekker bakken dát kunnen ze!