Alles over het keurmerk

Zeker Zeeuws Streekproduct

Zeker Zeeuws!

Zeker Zeeuws® Streekproduct is een onafhankelijk erkend streekkeurmerk dat garandeert dat een product écht Zeeuws is. Dat betekent dat het in Zeeland is geteeld, gekweekt, gevist of geproduceerd is met Zeeuwse grondstoffen. Dat is bovendien op een duurzame manier gebeurd, met respect voor milieu, mens en dier.

Streekproducten zijn populair. Zeker Zeeuws helpt je een keuze te maken voor producten die die naam écht waard zijn. Zo weet je wat je eet en waar het precies vandaan komt.

Voor producenten betekent het Zeker Zeeuws-keurmerk een steuntje in de rug: ze hoeven hun klanten niet meer te overtuigen dat hun producten zuiver, eerlijk en smaakvol en gegarandeerd Zeeuws zijn. Dat vertelt het keurmerk hen al.

In Zeeland kennen we streekproducten van het land, uit zee en de zilte teelten. Intussen dragen producten van de Aardappel tot Zuivel het Zeker Zeeuws® Keurmerk.

Zeker Zeeuws producten en diensten zijn gemakkelijk te herkennen aan het beeldmerk in Nederland en ook in België, Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Het  keurmerk Zeker Zeeuws® wordt uitgegeven door de onafhankelijke Stichting Zeker Zeeuws® Streekproduct.

Wilt u meer informatie over het keurmerk of de gecertificeerde bedrijven/producten bekijken?
Bezoek de keurmerk website op http://www.keurmerkzekerzeeuws.nl

#zekeruitZeeland #duurzaam #lokaal #eerlijk

 

Altijd op de hoogte

van nieuwe producten, recepten, acties en events, zo in je mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.